Voor telefonisch contact kunt u bellen met nr 0636019594 bij geen gehoor is het misschien net zo handig om een berichtje te sturen .

Ook kunt u via e mail dutch indian tattoo bereiken via dutchindiantattoo@msn.com ik geef wel eerlijk toe dat ik hier niet alle dagen op kijk maar als ik uw bericht ontvang zal ik wel antwoorden zo spoedig mogelijk.

Bij deze wil ik meegeven dat als u een tatoeëerder zoekt u gerust eens via www.veiligtatoeerenenpiercen.nl  kunt kijken of de tatoeëerder die u zoekt wel een ggd goedkeuring heeft . Dit zegt niks over de teken kwaliteiten van de artiest maar wel over de hygiëne in de studio (teken kunsten kunt u zelf wel zien via foto's op een site)

Dit zet ik erbij omdat mij al verschillende keren ter ge horen is gekomen dat mensen angst hebben om te komen. Omdat er blijkbaar (tatoeëerders) in de buurt zitten in de omtrek die de naam van de hygiëne niet op een goed voetstuk zetten. ( Dit geld niet voor zover ik weet bij de goed gekeurde studios in de buurt )Graag zet ik mij ver van deze (kunstenaars) en ik streef ernaar om alleen een goed stuk en schoon werk te leveren . Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en ik hoop u spoedig van dienst te kunnen zijn.

Het adres is rugstraat 23 st willebrord graag tot ziens